Agenda

Bij eLe doen we aan lekker eten en drinken, maar ook aan muziek met een warm hart en aan allerlei andere culturele evenementen. Natuurlijk vragen we voor live muziek geen entree, maar we gaan dan wel met de pet rond voor de artiesten. Namens hen alvast hartelijk dank voor je bijdrage. So bring some cash, please!

Lijkt het je trouwens wat om zelf een keer bij eLe op te treden? Stuur dan een mailtje naar musica@eletapas.nl!

2 november om 21:00 uur: Halloween!

Als de dagen korter worden en de nachten langer, als regen en hagel door een snerpend koude wind worden voortgejaagd door de straten, kan het  flink spoken aan de Utrechtse grachten. Maar ook dan is het bij eLe goed toeven. En vanavond hoef je niet bang te zijn van heksen, spoken, vampiers en andere wezens van de nacht – want die weten ook waar je moet zijn voor een warmbloedige FIESTA!

8 november om 20:00 uur: Rosse Alvarez

Voor het eerst in Utrecht: Rosse Alvarez uit Uruguay. Samen met gitarist Ezequiel Mansilla trakteert ze je vanavond op de beste Argentijnse en Uruguayaanse rock classics.

 

15 november om 20:00 uur: Quatre Vins

Miriam Groen (zang), Arpad Mazurel (basgitaar en zang) Bert Roeleveld (zang en gitaar) en Rolf de Jonge (percussie en zang) spelen in huiskamers, op festivals, op terrassen en zelfs op het busplatform van het Centraal Station. Engelstalig werk, Franse chansons, soms dansbaar en dan weer rustig en verhalend – Quatre Vins neemt je mee op reis van de jaren 50 van de vorige eeuw tot aan 2010.

22 november om 20:00 uur: ISRI band

ISRI band staat voor een steen die gebeeldhouwd en vervormd kan worden maar altijd zijn eigen identiteit zal behouden. De Utrechtse band is een frisse, multiculturele 7-mans fusionband. De bandleden hebben hun roots in verschillende landen liggen, Marokko, Servië, Japan, Iran en Ivoorkust en spelen gitaar, accordeon, viool, bas, drums en percussie. ISRI combineert verschillende stijlen muziek met elkaar, Balkan, noord Afrikaans, Reggae en Latin. De teksten zijn in het Tamazight (berbers), Engels, Spaans en Iranees.

29 november om 20:00 uur: Sofi Millán y Ezi Mansilla a Duo

ITango bij Ele! Sofi en Ezi zijn heel goede vrienden die een paar jaar geleden begonnen samen te spelen in de bars en milonga’s in Buenos Aires. Zij houden van reizen en zijn dit jaar voor de tweede keer in Europa.