Agenda

Bij eLe doen we aan lekker eten en drinken, maar ook aan muziek met een warm hart en aan allerlei andere culturele evenementen. Natuurlijk vragen we daar geen entree voor, maar we gaan tijdens optredens wel met de pet rond voor de artiesten. Namens hen alvast hartelijk dank voor je bijdrage!

Lijkt het je trouwens wat om zelf een keer bij eLe op te treden? Stuur dan even een mailtje naar musica@eletapas.nl!

1 maart om 20:00 uur: Fermin Miranda Caceres y sus amigoss

Fermin Miranda Caceres zingt met passie, hij legt zijn ziel in elk lied. Fermin is de ziel van Ele. Vanavond treedt hij op met collega muzikanten.

Entree: pay what you like (contant!)

2 maart om 20:00 uur: Carnival do Brasil

Carnaval 2019 staat voor de deur en in eLe trappen we vanavond samen met de groep Sambeando het feest dampend af! Romi BRasil (zang en gitaar), Kasper de Waal (cavaquinho, percussie en gitaar) en Eugène Ringeling (percussie) openen de avond met hun wervelende show en daarna gaan we tot in de kleine uurtjes door met dansen en feesten op Brazilaanse muziek. Dit wil je niet missen!

Entree: pay what you like (contant!)

8 maart om 20:00 uur: Susana Arias Herrero en Jürgen Rijkers

Susana Arias Herrero en Jürgen Rijkers hebben met veel plezier een repertoire ontwikkeld dat flamenco mixt met andere Spaanstalige muziekstijlen: canción por bulería, tangos flamencos, rumba, boleros, etc. Graag delen ze hun favoriete nummers met het publiek van ELE. Susana is geboren en getogen in Madrid en heeft de copla andaluza van artiesten als Marifé de Triana, Gracia Montes en Rocío Jurado met de paplepel ingegoten gekregen. Met haar openhartige en passievolle stem weet Susana het publiek te raken.

Jürgen Rijkers is de Moraito Chico uit Arnhem; zoals zijn grote voorbeeld uit Jerez is hij met zijn gitaarbegeleiding altijd op zoek naar soniquete (swing) en naar datgene wat er op dat moment nodig is in de muziek. Hij is een doorgewinterde dans- en zangbegeleider en doordat hij zelf ook zanger en songwriter is, krijgt dit een extra dimensie.

www.facebook.com/pg/sariasherrero
https://www.jurgenrijkers.com/

Entree: pay what you like (contant!)

15 maart om 20:00 uur: Vandengroef

Eigen werk. In het Nederlands. Bereid van drie akkoorden en de waarheid. Rauw en ongefilterd, zonder kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen en E-nummers. Veel meer is er niet nodig. Soms komen er weleens wat apparaten bij. Een loopstation bijvoorbeeld, of wat effecten hier en daar. Maar dat zien we dan wel weer.

www.facebook.com/vandengroef
vandengroef.wiredcave.nl

Entree: pay what you like (contant!)

22 maart om 20:00 uur: Safar il Rouh

Buikdanseres Zaahira en multi-instrumentalist Kamal Thidrin Afa nemen je mee op een reis door de tijd op de klanken van Arabische, Marokkaanse en Berber muziek. Dit gaat een heel bijzondere avond worden!

Entree: pay what you like (contant!)

29 maart om 20:00 uur: Jamsessie & Open Podium ‘eLe en vivo’

Sinds ruim een half jaar organiseren we live muziek op de vrijdagavond. Veel artiesten hebben onze gasten al laten genieten van hun muziek.
Vanavond kan iedereen komen optreden. Breng je instrument mee en maak muziek, al dan niet samen met andere muzikanten! Welkom!!!