Agenda

Bij eLe doen we aan lekker eten en drinken, maar ook aan muziek met een warm hart en aan allerlei andere culturele evenementen. Natuurlijk vragen we voor live muziek geen entree, maar we gaan dan wel met de pet rond voor de artiesten. Namens hen alvast hartelijk dank voor je bijdrage. So bring some cash, please!

Lijkt het je trouwens wat om zelf een keer bij eLe op te treden? Stuur dan een mailtje naar musica@eletapas.nl!

6 december om 20:00 uur: Bandaz

In 2019 heeft Glenn samen met zijn vrouw Elke de band Bandaz opgericht. Bandaz speelt muziek met invloeden uit centraal Afrika, Zuid Amerika en Europa. Hun eigentijdse ‘Afrofusion’ herken je aan de ritmische melodieën en etnische beats, maar ook aan de meer meeslepende nummers door de combinatie van gitaar en viool.

 

De band bestaat uit:
Glenn Banda – gitaar en zang
Elke Praagman – viool en zang
Roger de Bortoli – basgitaar
Cristiane Zuconelli – percussie

Entree: pay what you like (cash!)

13 december om 20:00 uur: Quinteto Pa’ Gozar

“Pa’ Gozar” betekent “om te genieten” en dat is het. Het Almeerse “Quinteto Pa’ Gozar” maakt muziek om van te genieten. Kleinschalig, akoestisch, puur, emotioneel en swingend. Het repertoire bestaat uit een jazzy mix van salsa, son, Venezolaanse joropo en Braziliaanse klassiekers. Denk aan Jobim, Joao Gilberto, Rubén Blades, maar ook Lilia Vera en Joe Sample.

Line up:
Astrid ‘La Holandesa’ – zang en handpercussie 
Sjors Frielink – contrabas 
Wim Klerkx – gitaar
Ernesto Pandeiro – percussie
Jacco Reijnhoudt – saxofoon

Entree: pay what you like (cash!)

20 december om 20:00 uur: Con Alma

De kunst van expressie en gevoel laat twee zielen samen vibreren op het podium. Broer en zus, twee stemmen en een gitaar verenigd door een passie. Van Spanje tot Nederland zingen zij met ziel van flamenco, reggaepop tot Catalaanse rumba.

Entree: pay what you like (cash!)

27 december om 20:00 uur: Fiesta de Amigos!

De kerstdagen zijn voorbij, tijd om weer met je vrienden af te spreken. Breng vanavond je vrienden en je instrumenten mee, spring op het podium en feest! A cantar y bailar!

10 januari 2020 om 20:00 uur: Andi Val

Andi Val is a long-time traveling Italian musician, in these last years based in Paris. In 2017 he released a demo Album, selected by the BNF (National French Library).
The live performance includes his original songs old and new in Italian, and some rearrangements of Latin American songs – his most prominent influence – in a strictly guitar/vocal mode.

Entree: pay what you like (cash!)